Rouw- en bruidswerken

 

Een bruiloft en uitvaart zijn twee uitersten van elkaar, ondanks dat zijn het wel beide gelegenheden waar bloemen onmisbaar zijn.

Wij maken prachtige rouw- en bruidswerken. Van corsage tot kistdekenstuk, we bespreken graag jouw wensen. Kom gerust langs of neem contact met ons op.


Gelegenheden waar bloemen onmisbaar zijn


 

 De dag van jullie leven!

Bijna alles geregeld: de locatie, kleding, ringen, en als laatste, om het geheel compleet te maken natuurlijk het bruidsboeket. Modern, strak, klassiek, biedermeier, alles is mogelijk. Ook verzorgen wij de corsages, autostuk, arrangementen voor in de kerk – stadhuis – of feestlocatie, en bedankt boeketten voor de getuigen en ceremonie meester.

 

Een mooi afscheid

Je wordt overspoeld door herinneringen en verdriet, en moet het verlies een plaatje geven in je hart. Al van oudsher, besteden mensen aandacht aan het afscheid nemen van dierbare overledenen.

Verdriet en dankbaarheid worden verwerkt in een persoonlijk rouw arrangement. Graag staan wij voor je klaar, om je te helpen bij de van de laatste bloem voor jouw dierbare. Een persoonlijke afscheid van wie je zo lief is.