Rouw- en bruidswerken

 

 

 

Een bruiloft en uitvaart zijn twee uitersten van elkaar. Ondanks dat zijn het wel beide gelegenheden waar bloemen onmisbaar zijn.

Wij maken prachtige rouw- en bruidswerken. Van corsage tot kistdekenstuk, we bespreken graag jouw wensen. Kom gerust langs of neem contact met ons op.


Gelegenheden waar bloemen onmisbaar zijn

 

De dag van jullie leven!

Bijna alles geregeld: de locatie, kleding, ringen, en als laatste, om het geheel compleet te maken, natuurlijk het bruidsboeket. Modern, strak, klassiek, biedermeier, alles is mogelijk. Ook verzorgen wij de corsages, autostuk, arrangementen voor in de kerk – stadhuis – of feest locatie, en bedankt boeketten voor de getuigen en ceremonie meester.

 

Een mooi afscheid

Je wordt overspoeld door herinneringen en verdriet, en moet het verlies een plaatsje geven in je hart. Al van oudsher besteden mensen aandacht aan het afscheid nemen van dierbare overledenen.

Verdriet en dankbaarheid worden verwerkt in een persoonlijk rouwarrangement. Graag staan wij voor je klaar, om je te helpen bij het samenstellen van de laatste bloemen voor jouw dierbare. Een persoonlijke afscheid van wie je zo lief is.